Pravo na odustajanje

U skladu sa važećim Zakonom o zaštiti potrošača, (Sl.gl.RS br.62/2014) obrazac ‘Izjave o odustanku od ugovora’ možete dostaviti na e-mail adresu acatomos“zahoo.com ili na adresu prodavca.

Potrošač može u roku od 14 dana od dana zaključenja ugovora na daljinu ili ugovora koji se zaključuje izvan poslovnih prostorija da bez navođenja razloga odustane od ugovora.
Potrošač na našoj web prodavnici ostvaruje pravo na odustanak od ugovora zaključenog na daljinu, odnosno izvan poslovnih prostorija izjavom o odustanku od ugovora ukoliko je poslao prodavcu u roku od 14 dana od dana kada je roba dospela u državinu kupca, odnosno trećeg lica koje je odredio kupac a koje nije prevoznik.
Kupac snosi troškove koji nastaju pri vraćanju robe. Robu je potrebno u originalnoj ambalaži dostaviti na našu adresu.
Proizvodi moraju biti nekorišćeni, neoštećeni i u originalnoj ambalaži, sa svim dodacima i sa svim komponentama, mora biti priložen originalni račun i obrazac – izjava o odustanku od ugovora.
Odustajanjem od ugovora oslobađate se svih obaveza, osim obaveze plaćanja troškova vezanih za slanje robe koja se vraća usled odustanka od ugovora.
Ako potrošač ostvari pravo na odustanak od ugovora, smatra se da ugovor nije ni zaključen i nastaju obaveze propisane čl. 34 i 35 ovog zakona.
Trgovac je dužan da potrošaču bez odlaganja vrati iznos koji je potrošač platio po osnovu ugovora, a najkasnije u roku od 14 dana od dana prijema izjave o odustanku.

Kontakt podaci

PR Trgovinska radnja ACA-TOMOS
Kralja Petra Prvog bb
16000 Leskovac (RS)

E-mail: acatomos@yahoo.com
Tel. +381 (0)65 665 0 377

Main Menu